ChristAll Beauty Logo web ()

Afslanken

Vet bevriezen, cellulitis wegwerken & contouren

Waves 21 als totaalaanpak voor uw binnen- en buitenkant

Met Waves 21 is het mogelijk om uw organen te ondersteunen en uw lichaamsfuncties te verbeteren. Die ondersteuning heeft een positieve werking op uw algemene gezondheid. Waves maakt dat u gewicht verliest en visceraal vet wordt aangepakt en heeft een anti-aging effect.

De holistische werking op uw fysieke en mentale welzijn levert altijd uitzonderlijk goede resultaten op. Zo vermindert de omtrek van de behandelde zone met een à vier centimeter, valt drie vierde van de vrouwen ervan af en zal u zich aanzienlijk beter voelen. Dat komt doordat ik uw organen activeer, wat bovendien een gezondere stoelgang mogelijk maakt.

Waves
waves

Een losse behandeling die uw huid verstevigt en uw collageenproductie en metabolisme aanwakkert, kost € 400,00. Als u minimaal vier keer na elkaar met maximaal ongeveer twee weken tussen de sessies langskomt, kost elke sessie vanaf de tweede slechts € 300,00. Een aanzienlijke korting dus! Hieronder lijst ik de voordelen even voor u op:

Cryo 21 voor
een verstevigd gelaat

Wil u binnen afzienbare tijd een verstevigde huid en een strakker afgelijnd gezicht? Kies dan voor Cryo 21. Met dat toestel geef ik vetcellen in uw gelaat een thermische schok. Door de plotse koude zal vet sneller oplossen, wat een verjongend en slank effect creëert. Een dergelijke behandeling zal:

Ik raad vier à zes behandelingen aan om het gewenste resultaat te bereiken. (Voor grotere massa’s of een totaalbehandeling raad ik tijdens een intakegesprek doorgaans Waves 21 aan.) De verschillende programma’s die ik aanbied, zijn:

Verstevigen & vermageren met de Bodydrainer PX-24

Een ander toestel dat uw lichaam verstevigt en kan helpen om te vermageren, is de Bodydrainer PX-24. Dat apparaat werkt met compressielaarzen die bovendien stress verminderen. Die methode maakt de volgende veranderingen mogelijk:

Momenteel kan u bij de Bodydrainer PX-24 van de volgende promotie profiteren: tien sessies voor € 450,00 (i.p.v. € 55,00 per sessie). Die kan u tweewekelijks inplannen om zo op natuurlijke wijze afvalstoffen uit uw huid en maagdarmstelsel te laten afvoeren.

A

Voedingscoach in samenwerking met PS Food & Lifestyle

Ten slotte bied ik dieetadvies aan in samenwerking met PS Food & Lifestyle. Op de website van die onderneming kan u meer te weten komen over diverse diëten die u kan volgen. Supplementen zijn bij mij te koop. Ik kan u bovendien meer uitleg geven over een strikt proteïnedieet. Tijdens een intakegesprek weeg ik uw lichaam en meet ik uw lengte en omtrek op. Dat gesprek is geheel gratis als u het traject aansluitend opstart (anders kost het € 30,00).

Als u zich plichtsgetrouw aan dat dieet houdt, gaat uw lichaam in ketose (rechtstreekse vetverbranding). Zo verbrandt u extra calorieën en verliest u 1 à 2 kg gewicht per week. Ik motiveer u bij elke stap en kan naargelang uw problematiek aanvullende behandelingen aanbevelen. Om te achterhalen welke techniek het beste bij uw lichaam aansluit, kan u mijn professionele inzicht over Waves 21, Cryo 21 en de Bodydrainer inwinnen.