Dublinstraat 18 - 2030 Antwerpen
0473 26 72 060473 26 72 06
Boek nu online

Laat uw huid stralen door onze gelaatsverzorging

Een drukke werkweek, spanningen en stress, vervuiling: je huid weerspiegelt je gemoed en welzijn. Ben je het beu om verraden te worden door je futloze huid? Kom dan langs bij Christ’all Beauty voor een professionele gelaatsverzorging in Antwerpen.

Wenkbrauwen

De bron van jeugd is een slimme cocktail met 2 ingrediënten: huidverzorging en mooie, volle wenkbrauwen, in vorm gebracht om 100% bij jouw gezicht te passen. "Als de ogen de spiegel van de ziel zijn, wil je deze spiegel toch in een mooi kader steken?" Christ’all Beauty tovert jouw wenkbrauwen om tot ware kunstwerken. Door onsierlijke haartjes te epileren met pincet en schaar wordt er op fijne wijze een zeer natuurlijke vorm verkregen. Eenmaal afgewerkt met potlood zijn jouw wenkbrauwen de ster van de show. Met speciale wenkbrauwverf krijgen zeer lichte of grijze wenkbrauwen meer expressie. Ook wimpers kunnen mee worden geverfd voor een intense oogopslag. Een mini-makeover! Zo blijven uw wimpers gelift gedurende 6 weken en behoud deze de kleur!

Wimperlifting

Fast,simple and efficient! Deze wimperlifting geeft u in no-time een glamureuze of natuurlijke wimperkrulling! Je kan kiezen in verschillende maten naargelang de sterkte en lengte van de wimper.

Deze nieuwe techniek wordt toegepast op de natuurlijke wimper en is onschadelijk voor de wimper en pijnloos!
Ideaal voor in de zomer aan het zwembad geen uitloop van mascara meer!

Incl. kleuren van wimpers .

Phyto5-gelaatsverzorging

Het lichaam bestaat niet alleen uit materie maar ook uit vitale energie. Als dit energiepatroon niet in balans is, stuurt het lichaam waarschuwingssignalen die in de huid, en dus ook in de reflexzones van het gezicht, zichtbaar worden. Een doffe huid, acne, rimpels en verslapping als gevolg. PHYTO5 is gericht op herstel van het energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de bewezen Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huid terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn die we tijdens de behandelingen gebruiken. Door het creëren van innerlijke balans, verbeteren ook de huidfuncties (uiterlijke balans) met zichtbaar resultaat. Je huid straalt weer! Een verzorging uit het gamma van phyto 5 geeft je een relaxatie, ontgifting en stimulering en dit door de bijzondere geuren, kleuren en sensaties die je mag voelen tijdens de behandeling$

Microdermabrasie

De beste manier om aan een kristalheldere huid te komen ?

Microdermabrasie ,tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van microkristallen om de huid gecontroleerd te exfoliëren.

Het resultaat van microdermabrasie?

Direct een gladder huidoppervlak,een mooie glow en zichtbare vermindering van rimpels,fijne lijntjes,littekens en oneffenheden.

Wat kan je verwachten van microdermabrasie ?

Het apparaat creëert een vacuûm waarin de microkristallen over de huid worden geblazen en er een dun laagje van de huid wordt afgeschaafd. Dit kun je zien als een zeer intensieve peeling. De dode huidcellen,littekens en onzuiverheden zullen hierdoor verdwijnen en rimpeltjes zullen zichtbaar verminderen.Deze doet absoluut geen pijn. Na de microdermabrasie zijn de resultaten meteen zichtbaar. De huid voelt zijdezacht aan en (pigment) vlekjes en onzuiverheden zijn veel minder zichtbaar. Het is dan ook belangrijk om u huid na de behandeling goed te laten herstellen en uit de zon blijft en zo goed mogelijk een zonnefactor te gebruiken,ook wanneer de zon niet schijnt want u huid is erg kwetsbaar.

Goed om te weten:

Overweeg je een microdermabrasie? Dan zijn hier nog wat bruikbare tips ….

 • Geef je huid na de behandeling de kans om te herstellen en vermijd gebruik van scrubs of andere exfoillerende produkten.
 • Door de huid met rust te laten herstelt zij het allermooist.
 • Net als bij vele andere huidverbeterende behandelingen worden resultaten pas echt goed zichtbaar na meerdere behandelingen

Naargelang u huidtype gaan we kijken hoeveel sessies u nodig hebt voor een optimaal resultaat te bekomen hier bieden wij voordelige kuren in.

Wetenschappelijke feiten:

Met behulp van microscopisch kleine kristaldeeltjes verwijdert een microdermabrasie een deel van de bovenste huidlaag. De kristaldeeltjes zijn namelijk zo klein dat ze alleen het bovenste gedeelte van de huid bewerken . De huid gaat de ‘beschadiging’ nu herstellen door het aanmaken van collageen en elastine,wat zorgt voor een nieuwe ,zachte en mooie huid zonder oneffenheden.

Micro Needling

Wens je ook weleens dat je het verouderingsproces kan uitstellen? Ondanks dat je dit proces niet kan stoppen,kun je het wel vertragen door middel van een zeer Effectieve beautybehandeling: Microneedling Deze behandeling zorgt met behulp van kleine naaldjes voor een egale huid en een frissere en jongere uitstraling. Hoewel microneedling wellicht eng en pijnlijk klinkt ,is dit absoluut niet het geval en zijn de voordelen het meer dan waard. Zeg dus maar alvast gedag tegen die vervelende littekens en rimpels. Een jeugdige en stevigere huid ligt binnen handbereik en dat hoeft echt niet veel te kosten!

Chemische Peelings

Heb je veel last van storende oneffenheden in je gelaat en wil je hier graag vanaf? Dan is er een oplossing voor u probleem. Wanneer je serieus overweegt om littekens,acne ,rimpels,zonneschade en vlekjes te laten verwijderen is een peeling een heftige maar zeer effectieve oplossing. Dankzij de peeling zal de bovenste huidlaag zichzelf gaan vernieuwen en maakt je oude huid plaats voor een frisse,nieuwe en egale huid.

Hoe gaat een chemische peeling in zijn werk?

De mildere peelings ook wel AHA’s en BHA’s genoemd,deze hebben elk hun eigen voordelen en Zullen voornamelijk de bovenste huidlaag in het gezicht verwijderen . Een diepere peeling maakt gebruik van sterkere chemicaliën en zal dan ook tot de diepere huidlagen doordringen. Dit zal leiden tot een intensere vervelling van de huid en zal de nieuwe huid nog meer laten stralen. Waar wacht je dus nog op? Ga voor een chemische peeling en geniet van een jongere huid met minder littekens,rimpels,acne of andere oneffenheden.

Acnebehandelingen

Acne kan een van de vervelendste huidproblemen zijn om te behandelen en om te hebben. Een slechte huid kan namelijk zorgen voor een flinke deuk in je zelfvertrouwen met alle gevolgen van dien. Gelukkig hoef je echt niet te wachten tot het probleem zich vanzelf oplost. Afhankelijk van het type en de ernst van jouw acne,zijn er verschillende oplossingen om voor eens en voor altijd af te rekenen met acne.

Jeugdpuistjes en acne zijn onderdeel van de puberteit, net als beugels en een groeispurt. Veel personen groeien dan ook binnen een aantal jaar over hun acne heen. Helaas is dit niet altijd het geval en blijven de puistjes en onstekingen soms zichtbaar ondanks je niet meer in de puberteit zit. Hier zijn verschillende redenen voor:

 • stress
 • hormoonschommelingen
 • verkeerd eetpatroon

Gelukkig bestaan er net zo veel oplossingen als oorzaken en hoef je alleen maar een behandeling te vinden die past bij jouw huid en budget.

Wat kan je verwachten van een behandeling tegen acne?

Gelaatsbehandelingen voor plotselinge of milde acne bestaat uit een dieptereiniging uit algen en kleimasker. Om zo je poriën te reinigen en een vette huid te verminderen . Het is belangrijk om te zorgen dat je poriën zich niet verstoppen en talg en dode huidcellen zoveel Mogelijk van de huid verwijderen. Daarnaast kunnen microdermabrasie en chemische peelings ook wonderen verrichten. Na de behandeling kunnen ook milde peelings voor thuisgebruik ook ingezet worden voor een optimaal resultaat.

Goed om te weten: Het idee van een chemische peeling klinkt mischien eng en het zal inderdaad een beetje tintelen, Maar verder is er niets om bang voor te zijn. Exfloitatie-zuren worden aangebracht op je huid en zullen dode huidcellen verwijderen en je poriën Reinigen. Tevens zal het helpen om het risico op littekens te verminderen. Kom vrijblijvend langs om een advies-kuur op maat van u huid te bepalen !

Durf te vragen!

Lichaamsdrainage met kleur&lichttherapie en kleipakking volgens seizoen of huidtype!

Het lymfesysteem speelt een uiterst belangrijke rol in ons immuniteitssysteem en zorgt voor afvoer van afvalstoffen. Lymfedrainage is een manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Een slechte of verminderde lymfecirculatie uit zich in allerlei gezondheids-en schoonheidsproblemen. Vaak voorkomende problemen zijn stramme spieren, cellulitis, een futloos gevoel, zware benen, spier en pijnproblemen, fibromyalgie, onzuivere huid en vroegtijdige veroudering. Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam. Met andere woorden: het verwijdert wat er niet thuishoort. Resultaat: is dat je de energie weer voelt bruisen in jouw lichaam, je huid straalt en je geest wakkerder is. De drainage bestaat uit een lichte druk en ritmische druk die de circulatie van de energiestromingen begeleidt. Deze methode zorgt voor een intens kalmerend en welbehagen gevoel. Een verzorging met een biodrainer biedt jou een gave en stralende huid, reinigt en stimuleert het lichaam en neemt spanningen en stress weg. De drainage in combinatie met chromatherapie zorgt voor een betere doorstroming. Kuurvorm: Indien de lymfecirculatie onvoldoende is. Beste manier om de lymfewegen terug vrij te maken, is vier opeenvolgende lymfedrainages om de 24 uur, 4 dagen na elkaar. Een kuur van 4x 30 minuten kost 150 euro Behandeling: Phyto5-reiniging, lymfedrainage met versterkende phyt’ethers voor 20 minuten, afwerken met lotion, ph-herstellende crème en dagcrème.

Lichaamsverzorging

Welke job je ook uitoefent, stress is vaak een dagelijks fenomeen. Door heel de dag een zittende of staande houding aan te nemen krijgt de rug het vaak hard te verduren.  Er worden speciale kussentjes gekocht, medicijnen genomen of herpositionerende kledij gedragen. De oplossing is vaak simpel. Een relaxerende massage bij Christ’All Beauty bevordert de bloedsomloop zodat er meer zuurstof naar de spieren wordt gevoerd en zodanig de rug wordt versterkt. Wanneer het lichaam wordt verzorgd, voelt de geest zich ook beter en vice versa. Gun jezelf nieuwe kracht en energie en een lichaam en geest in harmonie.

Lichaamsdrainage met kleipakking en kleur&lichttherapie

Een lichaamspakking is bedoeld om het lichaam te reinigen door gifstoffen af te voeren om de huid te verbeteren en te verstevigen!

Massages

Heavenly Stars Massage

Een persoonlijk verwenpakket op maat van jouw eigen lichaam, is een wetenschappelijk onderbouwde verzorgende behandeling met een rustgevende lichaamsmassage waarbij we werken met algen en een kleipakking om tot een punt van volledige relaxatie te komen. Samen bekijken we wat jouw lichaam nodig heeft om je vrij, levendig en helemaal ontspannen te voelen. Met dit persoonlijk verwenpakket op maat brengen we jouw lichaamsenergie en emotie opnieuw in balans door al het oude, negatieve op te ruimen en het nieuwe, positieve warm te ontvangen. Jouw persoonlijk energieniveau tillen we naar een hoger kwaliteitsvol level, waardoor je met een FEEL GOOD gevoel weer naar buiten gaat. Gegarandeerd dat je met deze verzorging compleet in de watten wordt gelegd! Zo’n behandeling duurt anderhalf uur en kost 130 euro. Door het creëren van innerlijke balans, verbeteren ook de huidfuncties (uiterlijke balans) met zichtbaar resultaat. Je huid straalt weer! Een verzorging uit het gamma van phyto 5 geeft je een relaxatie, ontgifting en stimulering en dit door de bijzondere geuren, kleuren en sensaties die je mag voelen tijdens de behandeling.

Zweedse lichaamsmassage

De klassieker en de traditionele onder alle massages,maar zeker niet de minste!! Laat je lichaam en geest weer eens ervaren hoe het voelt om geheel ontspannen te zijn!

Rug-schouder- hals behandeling met massage- rituelen van de phyto5 - kleur-lichttherapie!

Laat de stress van je schouders afvloeien- geniet en laat je onderdompelen in een adembenemend geur-kleur en lichtspel!

 • Phyto5 -rituelen
 • Scrub of reinigend algenmasker
 • comedonen ev verwijderen
 • pakking volgens huidtype-seizoen
 • Massage

Resultaat;Brengt u lichaam terug in een positieve flow waarbij u energie weer vrij kan stromen! Phyto5 rituelen ;touch the body,calm the mind,Heal the spirit!

Hot Stone Massage met kleur&lichttherapie

Onspannende en helende massage die de blokkades in de spieren aanpakt met hot-stones en handtechnieken. Laat de warme vulkanische stenen je spieren verwarmen en comfortabele druk geven. De kleur&lichttherapie brengt u lichaam terug in een positive flow en laat alle energie weer vrij stromen!

Ontharingen

Ook voor ontharingen kan je terecht bij Christel. Door de speciale hars en wax is de kans op huidbeschadiging, irritatie of allergie miniem. Na de epilatie wordt de huid verzacht met reinigende en kalmerende producten. Deze voeden en versterken de huidbarrière. De roodheid trekt hierdoor sneller weg zodat je ten volle kunt genieten de zachtheid.

Boek nu online

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

 • Instellingen aanpassen
 • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site