ChristAll Beauty Logo web ()

Klassieke behandelingen

Boek een (medische) pedicure in mijn salon

Als uw voeten vermoeid of pijnlijk aanvoelen, kan u een (medische) pedicure in mijn salon boeken. In mijn beautysalon hoeft u niet te kiezen tussen schoonheid en gezondheid; ik combineer namelijk het medische aspect met het cosmetische. Ik breng nagellak of gellak aan nadat ik onderstaande problemen aangepakt heb:

Hoe ik uw voeten behandel, stem ik af op uw klachten. Daarbij zet ik steeds de betrouwbare producten van Footlogix in. Om die producten thuis correct te gebruiken, kan ik u adviseren. Specifiek voor diabetici kan ik een behandeling op hun noden afstemmen.

Drukverlichtende verbanden aanleggen en nagelbeugeltechnieken toepassen, zijn mij evenmin vreemd. Ik combineer mijn natte freesapparaat altijd met een comfortabele werkwijze. Zo komt er minder rondvliegend stof vrij, blijft uw huid ontsmet en voelen uw voeten zacht en verfrist aan.

pedicure
Manicure

Manicure met gellak

Uw vingernagels tijdens een manicure van een kleur naar keuze voorzien? Dat kan ik als geen ander met gellak. In minder dan 45 minuten zien uw handen er stralend uit! Verder bestaat mijn manicure uit nagelriemen terugduwen (met een frees; Russische manicure), oneffenheden wegwerken, nagels knippen en in vorm vijlen. Ook een ontspannend handbadje en een handmassage zitten in de prijs inbegrepen (niet bij een gellakbadje tijdens een verzorgende manicure). Bij Christ’All Beauty krijgt u gegarandeerd tot in de puntjes verzorgde nagels!

Laat uw lichaam met warme wax ontharen

Bij mij kunnen zowel vrouwen als mannen hun lichaam met warme wax laten ontharen. Door warme wax te gebruiken, heeft u minder kans op huidbeschadigingen, irritaties of allergische reacties. De klassieke wax – die ik naargelang uw huidtype of het te ontharen lichaamsdeel uitkies – is tot op heden nog steeds de efficiëntste en veiligste manier om te harsen.

Na het waxen reinig ik uw huid met kalmerende producten die een beschermende barrière vormen. De wax kan ik op elke lichaamszone aanbrengen; de roodheid trekt snel weg. Bij mannen hars ik echter geen intieme delen.

Long,Woman,Legs,Isolated,On,White.,Depilation
Beautiful,Young,Woman,In,Cosmetic,Salon,Close,Up

Wenkbrauwen & wimpers

Door uw wenkbrauwen en wimpers in mijn schoonheidssalon te laten liften en kleuren, kan u uw ogen accentueren. Ik wax uw wenkbrauwen volgens hun natuurlijke vorm, waarna ik ze met een potlood in de correcte tint invul. Met wenkbrauwverf geef ik lichte of grijze wenkbrauwen een gedefinieerde look.

Wimpers kan ik evengoed verven, zodat ze extra opvallen. Het liftende effect en de kleur blijven gedurende zes weken aanhouden. Ik sla geen wimperhaartje over en verzeker u van een onschadelijke en pijnvrije behandeling. Na afloop hoeft u zich geen zorgen te maken over mascara die zou uitlopen en heeft u toch wekenlang donkere wimpers. Een wimperlift boeken of een workshop aanvragen om zelf make-up te leren aanbrengen? Dat kan allemaal!